Elektricist/ Menaxher i Njesisë (Gjermani)

Numri i shpalljes: 56311 | Postuar në: 20.02.2019, 11:15
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Punë të përgjithshme

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Jo e rëndësishme

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Jo e rëndësishme

Aftësi kompjuterike : Jo e rëndësishme

Çmimi: 2.000 € i diskutueshëm

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: Shitet


Elektricist/ Menaxher i Njesisë

Çfarë ju ofron kjo punë:

· Ju jeni përgjegjës për projektet elektroteknike të madhësive të ndryshme, nga matja në dokumentacionin e projektit - ju gjithmonë mbani një sy në kostot, afatet dhe cilësinë.
· Fokusi juaj do jetë në instalimin dhe montimin e sistemeve të furnizimit me energji elektrike në vargun e lartë dhe / ose të ulët të rrymës.
· Gjatë gjithë fazës së ndërtimit ju koordinoni përdorimin e materialeve, personelit tuaj dhe nënkontraktorëve - në koordinim me klientët dhe furnizuesit.
· Me kompetencën tuaj profesionale dhe sociale ju mbikëqyrni dhe vlerësoni shërbimet e ekzekutuara
· Si Menaxher njësisë ju do të siguroni ekzekutimin e duhur të të gjithë punës, duke përfshirë pajtueshmërinë me të gjitha masat e sigurisë në punë.

Rud. Otto Meyer Technik GmbH & Co. KG
August-Bebel-Allee 1,
28329 Bremen
www.rom-technik.de

Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Punsohu.eu >(Ndërmarrje)