Mekanik (Gjermani)

Numri i shpalljes: 56327 | Postuar në: 21.02.2019, 13:03
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Punë jashtë vendit

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: 9 vjeçare + Profesion

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Jo e rëndësishme

Aftësi kompjuterike : Jo e rëndësishme

Çmimi: 2.500 €

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: Shitet


Mekanik (Gjermani)

Detyrat dhe Pergjegjësite :
• Mirëmbajtja dhe servisimi i kabinave të avionëve dhe pajisjeve të tyre
• Ekzekutimi dhe certifikimi fillestar i masave të mirëmbajtjes në kabinën e avionit sipas dokumentacionit të trajnimit të lidhur me detyrat
• Aplikoni dekore për komponentët e avionëve kur të instalohen dhe hiqen
• Montimi dhe vendosja e mbulesave të dyshemeve të tekstilit
• Vendosja dhe saldimi i mbulesave të dyshemeve jotekstile. si dhe përgatitja e sipërfaqes siç specifikohet nga prodhuesi i avionëve • Riparimi i vogël dhe modifikimi i komponentëve të GRP sipas dokumenteve ndërtimore
• Puna germuese
• Pjesëmarrje në projekte

Vendi: Eschborn, Germany.

Data e Skadimit: 15 Mars, 2019
Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro
Email: info@punsohu.eu

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Punsohu.eu >(Ndërmarrje)