Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)

Numri i shpalljes: 56338 | Postuar në: 22.02.2019, 15:44
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Punë jashtë vendit

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Jo e rëndësishme

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Jo e rëndësishme

Aftësi kompjuterike : Jo e rëndësishme

Çmimi: 3.500 €

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: Shitet


Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)

Detyrat dhe Përgjegjësitë :
• Përgjigjet në telefonata dhe siguron takimet
• Ndërlidhet me konsumatorë për të siguruar dhe procesuar informacionet për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe shqetësimeve Ildhur me kërkesat e produkteve dhe shërbimeve.
• Grumbul lon informacionet e konsumatorëve dhe përcakton problemet duke vlerësuar dhe analizuar shkaqet
• Përcakton dhe zgjidhë problemet teknike në lidhje me Hardware dhe Software
• Përcjellë proceset dhe procedurat standarde
• Përcjellë problemet te menaxhmenti më i lartë.
• I përgjigjet kërkesave të klientëve
• Rifreskon çdoherë njohuritë për produktet, procesin e punës ëtj.

Eksperiencat :
• Diplomë Kolegji në fushën e Elektronlkës, Shkencave Kompjuterike ose fusha të ngjashme
• Së paku 2vjet përvojë pune në shërbimin me konsumatorë
• Aftësi të shkëlqyera komunimimi në Anglisht ose Frëngjisht
• Aftësi në përdorimin e MS Office
• Njohuri bazë në TCP/IP, IIS, DNS, SQL, ETJ
• Organizativ, iniciator, dhe të ketë përgjegjësi të lartë.
• Të ketë të drejtë pune në Kanada

Vendi: Montreal, Kanadë.

Data e Skadimit: 21 Prill, 2019
Na vizitoni ne Webfaqen tonë: https://www.punsohu.eu
Adresa: Lagjja Kalabria, rr.Ali Vitia, tek Tregu Goup, përball Roof Bistro
Email: info@punsohu.eu

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Punsohu.eu >(Ndërmarrje)