Mirëmbajtës i Ndërtesave (Gjermani)

Numri i shpalljes: 57515 | Postuar në: 25.04.2019, 10:45
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Punë jashtë vendit

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Jo e rëndësishme

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Jo e rëndësishme

Aftësi kompjuterike : Jo e rëndësishme

Çmimi: 2.300 €

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: Shitet


Mirëmbajtës i Ndërtesave (Gjermani)

Detyrat dhe Pergjegjesite :
• Mirembajtja e apartamenteve te banoreve
• Pastrimi i apartamenteve, ndihma e ushqimit per banoret
• Pune riparimi ne zonen e shtepise
• Mbeturinat, grumbullimi dhe asgjesimi i mbetjeve te riciklueshme
• Sherbimi dimeror, mirembajtja e bazave

Eksperiencat :
• Artizanat i forte
• Trajnimi ne drejtimin e permendur ose te ngjajshem
• Pune ne grup dhe fleksibilitet
• Njohuri e mire e gjermanishtes ne te folur dhe te shkruar
• Gezim te ballafaqimit me njerez te moshuar dhe nje ton te sjellshem

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Punsohu.eu >(Ndërmarrje)