Pozitat: a) Kamarier, b) Shankist

Numri i shpalljes: 58898 | Postuar në: 10.03.2021, 13:31
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Turizmi dhe Hotelieri

Gjinia : Mashkull

Arsimimi: Arsim i mesëm

Patentë shoferi: Jo e rëndësishme

Njohja e gjuhëve: Shqip

Aftësi kompjuterike : Mjaftueshëm

Çmimi: Me marrveshje i diskutueshëm

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: ShitetK O N K U R S
a) Kamarier, Shankist
Pozitat: a) Kamarier, b) Shankist
Lokacioni : Bulevardi Nënë Tereza, Prishtinë 10000
Detyrat dhe Përgjegjësitë:
• Aftësi të mira komunikimi;
• Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
• Respektimi i rregullave në punë;
• Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës.
Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:
• Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme .
• Njohja e mirë e punës me kompjuter;
• Njohja e gjuhës angleze përparësi;
Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes email adreses : merysfoodandcoffe@hotmail.com deri me date 24.03.2021
Në subject le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Merys