Sot
07:41
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

Sot
07:41
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Riparime dhe servisime, Mirëmbajtje / Të tjera

12 Gsh
11:44
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kerkoj punë

10 Gsh
12:24
50 €

Ndërmarrje

Prizren > Prizren 20010

Të tjera

09 Gsh
14:17
2.300 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Vetura

08 Gsh
22:16
08 Gsh
22:16
100 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Banesa

08 Gsh
20:54
40.000 €

Pejë > Pejë 30000

Banesa

05 Gsh
22:57
2.700 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Tokë - Komplote

05 Gsh
11:04
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

17 Krr
12:39
300 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

14 Krr
16:22
Me marrveshje

Therandë

Ofroj punë

06 Krr
23:30
19.000 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12010

Banesa

06 Krr
16:35
250 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

02 Krr
19:39
50.000 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Banesa

02 Krr
01:59
200 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

01 Krr
11:00
30 Qer
21:36
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10110

Të tjera

27 Qer
23:34
500 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Dyqane

26 Qer
14:42
1 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

26 Qer
14:42
1 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

26 Qer
14:42
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Shtëpi - Vila

26 Qer
14:41
23.900 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

26 Qer
14:41
37 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

14 Qer
16:24
1 €

Ndërmarrje

Deçan

Ofroj punë

13 Qer
18:07
199 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Dhoma dite / Dhoma dite komplete

11 Qer
16:57
550 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Banesa

11 Qer
16:51
500 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Banesa

02 Qer
08:11
1.200 €

Prishtinë > Prishtinë 10020

Vetura

01 Qer
17:13
28 Maj
11:39
250 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

27 Maj
23:50
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kurse, Trajnime, Lekcione / Të tjera

27 Maj
10:12
800 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

23 Maj
09:46
280 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

21 Maj
12:27
470 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Banesa

10 Maj
02:43
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pastrim higjenik dhe kimik / Pastrim dhe ndihmë shtëpiake

08 Maj
18:05
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

TV / LCD / Plasma

05 Maj
16:17
250 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Banesa

02 Maj
23:25
500 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Dhoma

01 Maj
11:51
4.300 €

Skenderaj > Skënderaj

Tokë - Komplote

23 Pri
23:21
Me marrveshje

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Banesa

23 Pri
22:54
Me marrveshje

Ndërmarrje

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Banesa

22 Pri
19:45
50 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të ndryshme

22 Pri
09:45
1 €

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Makineri industriale

21 Pri
20:54
1 €

Pejë > Pejë 30010

Kafshë / Të tjera

21 Pri
10:12
175 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kopsht, Bimë / Mobilje për në oborr

10 Pri
18:37
150 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të ndryshme

10 Pri
13:43
10 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të ndryshme

Faqja 1 nga 260