oferta pune hoteliere

Numri i shpalljes: 57627 | Postuar në: 03.09.2019, 10:49
Përditëso  Ndrysho  Fshij     Kthehu

Kategoria: Punë jashtë vendit

Gjinia : Jo e rëndësishme

Arsimimi: Të tjera

Patentë shoferi: A

Njohja e gjuhëve: Anglisht

Aftësi kompjuterike : Shum mirë

Çmimi: 4.600 €

Kategoria Punësim / Ofroj punë

Lloji i shpalljes: ShitetManuali i SKYSPRING HOTEL dhe RESORT dëshiron të reklamojë përmes këtij Mediumi që ne po kërkojmë që stafi i ri të plotësojë disa nga pozicionet e tij të lira.
Ne jemi duke punësuar urgjentisht punëtorë të rinj që do të funksionojnë në degën tonë të re
këtu në New York, ndërmarrja ka nevojë për punonjës meshkuj dhe femra për të mbushur kategori të ndryshme të hapjes së vendeve të punës
Skyspring Hotel ka nevojë për rreth 167 punëtorë për të përmbledhur atë që është regjistruar tashmë sepse shumë punëtorë do të largohen nga kompania në fund të këtij muaji për shkak të skadimit të kontratës së tyre me kompaninë.

Lista e vendeve të lira të punës për punësim:

1) Menaxher biznesi
2) menaxher i afarizuar i afarizmit
3) Menaxher i marketingut
4) Inxhinier civil
5) menaxher i asociuar i marketingut
6) Chef De Partie
7) Elektronikë dhe Inxhinier teknik
8) Inxhinier i Elektronikës dhe Rrjetit
9) Mbajtësit e dyqaneve
10) Mësuesit / tutorët
11) Inxhinier Telekomunikacioni
12) Zyrtar i llogarisë së asociuar
13) Mbikëqyrës i tavolinave të përparme
14) Menaxheri i Ushqimit dhe Pijeve
15) Zyrtar për Marrëdhënie me Klientin
16) Ekzekutiv / Ndihmës i Shtëpisë
17) Front Office / Marrëdhëniet me Vizitorët
18) Ekzekutiv / Menaxher
19) Menaxher i Tavolinës së Udhëtimit
20) Asst Manager / F&B
21) Zyrtar i llogarisë
22) Asistent zyre
23) Zyrtar i Llogarisë së Asociuar
24) Infermiere e stafit
25) Asistent zyre
26) Hidraulik
27) Koordinator i projektit
28) Vëzhguesi i sasisë
29) Menaxher i Marrëdhënieve Junior
30) Inxhinierë elektrikë / elektronikë
31) Menaxher i Administrimit të Asociuar
32) Menaxher i Ngjarjeve
33) Menaxher / Ndihmës i Shitjeve dhe Tregut
34) Ndihmës Menaxher i Restorantit
35) Menaxher i Financave
36) Sekretari
37) Menaxher i Financave i Asociuar
38) Menaxher i Lidhjes së Lartë
39) Kuzhinier Ekzekutiv / Master
40) Mirëmbajtës dhe Inxhinier teknik
41) Mirëmbajtja dhe Inxhinieri Teknik (Opsioni Mekanik)
42) Mirëmbajtja dhe Inxhinieri Teknik (Opsioni elektrik)
43) Pjesëtar i dhomës
44) Inxhinier mekanik
45) Menaxher lavanderie
46) Asistent mjekësor
47) Zyrtar i Sigurisë
48) Zyrtari Kryesor i Sigurisë
49) Menaxher / roje dyqani
50) Kamarier / kameriere
51) Pjesëmarrësit e barit
52) Mbikëqyrësit e depove
53) Mësues dhe trainer i palestrës
54) Instruktorë noti
55) Përkthyesi
56) pastrues,
57) Drejtuesi i ekipit
58) analiza e biznesit
59) Zyrtar për marrëdhënie me publikun
60) Pritëse
61) Kontabilist
62) Shoferë
63) Shofer kamioni depo
64) Operatorët e kompjuterave
65) Inxhinier i kompjuterave
66) Stafi i IT
67) Zhvilluesi i Uebit
68) Përfaqësuesi i hotelit
69) masazh.

Shënim: Aplikantët e pranueshëm duhet të kenë pasaportën e vlefshme, minimumi
e mbajtësit të certifikatës së shkollës së mesme, kufiri i moshës 20 vjet e më shumë. me mirësi
dërgoni letrën tuaj CV / Resume / Resume dhe aplikimin në formatin Micro Soft
duke deklaruar pozicionin e veçantë ku do të dëshironi të merrni në Hotel Skyspring

Email: contact@skyspringhotel.com

 Prishtinë     Prishtinë 10000

Dërgo E-mail

 Skyspring