Premium Anëtar

Arrini thjesht më shumë - bëhuni tani një anëtar Premium!

Prezantohuni akoma më shumë në mënyrë më profesionale me baner të vet reklame në Publicitet.net. Shtoni në Profilin tuaj informacione shtesë për Ju. Prej nesh fitoni ndihmat efektive, të lehta për përdorim me të cilat do të krijoni emër dhe do ta zgjoni interesin e blerësve. Shumë kompani punojnë me dyqane online të cilat kanë pak vizitorë. Me antarësimin Premium të Publicitet.al kurseni kohë dhe para. Publicitet.net e përdorni si web faqe tuaj për shitje. Përfitoni me anën e këtij shërbimi të ri atraktiv:

     - Të gjitha prodhimet tuaja do të shfaqen në kërkimin e rregullt
     - Krijo URL tuaj (http://www.publicitet.net/you_company).
     - Ju fitoni lidhje direkte me të gjithë shpalljet Tuaja përmes URL-së suaj.
     - Marka juaj (logo) dë të jetë e dukshme në të gjitha shpalljet tuaja.
     - Ju mund të menaxhoni të gjitha shpalljet tuaja, thjesht hyni në llogarinë tuaj dhe shpalljet do të shfaqen nën profilin tuaj.
     - Të gjithë artikujt tuaj do të shfaqen në listë
     - Logoja juaj, emri i kompanisë dhe teksti i detajuar për shërbimin Tuaj do të shfaqet në listën e artikujve.

Sa kushton anëtarësimi Premium?

Anëtarësimi premium për 12 pakete mujore (1 vit) kushton --eur

Si mund të paguaj?

Pagesa me kartë debiti është mënyra më e përshtatshme për të paguar pa ndonjë rrezik për ju, ose paguajni me transfer bankare ( fletëpagesën ).

Si mund të bëhem anëtar premium?

Në qoftë se ende nuk jeni anëtar i rregullt i Publicitet.net, Ju lutemi në fillim regjitrohuni. Në qoftë se jeni të regjistruar si anëtar i rregullt në fillim Ju lutemi identifikohuni. Pas identifikimit të suksesshëm do të gjendeni në Fushën tuaj për logim, aty vetëm klikoni butonin “ Tani bëhu anëtar premium” e cila është treguar në fushën për logim dhe pastaj ndiqni udhëzimet.

Edukimi i drejtë i fushës premium dhe menaxhimin e saj.

Pasi të jetë hapur fusha juaj premium, atëherë do të keni qasje në faqen Tuaj personale, ku ju duhet të klikoni në butonin Fusha Premium. Plotësoni formularin e dhënë dhe me këtë Profili juaj personal është krijuar. Rregulloheni zonën tuaj premium, formoni profilin dhe brendin tuaj dhe e prezantoni ofertën tuaj. Fusha juaj premium tani është e formuar dhe mund të filloni me shitje. Mund të jepni emrin, por vini re se ai duhet ta shprehë emrin e markës suaj.

Kushte të përgjithshme për përdorimin e anëtarsimit premium ( 12 paketë mujore).

Me regjistrimin si anëtar premium ju i pranoni kushtet e dhëna për përdorim. Kështu ato bëhen pjesë e kontratës.
Persona të cilët ende nuk kanë mbushur 18 vjeç nuk i lejohet ta përdorin këtë shërbim. Nëqoftëse nuk pajtoheni me kushtet e detyrueshme për përdorim nuk mund të pasohet regjistrim.
Publicitet.net iu ofron klientëve të tij shërbim online. Në të janë përmbajtur shërbimet pa pagesë, gjithashtu edhe shërbime me pagesë. Për përdorim të shërbimeve të Publicitet.net është i nevojshëm regjistrimi. Për këtë qëllim klienti ka nevojë për e-mail dhe pasword (fjalëkalim) i cili do të jetë i zgjedhur prej tij.
Me regjistrimin në fillim ndodh shërbim falas midis Publicitet.net dhe klientit të regjistruar i cili është i regulluar me dispozitat e këtyre kushteve për përdorim. Pas regjistrimit Publicitet.net i ofron klientit dhe shërbime me pagesë. Bazat e kontratës së këtyre shërbimeve të paguara, gjithashtu janë edhe kushtet e përgjithshme për përdorim
Para lidhjes së kontratës për shërbime të paguara, klienti informohet për përmbajtjen e çdo shërbimi të paguar, si edhe për çmimet dhe kushtet e pagesës. Me klikimin e butonit “Tani bëhu anëtar premium” klienti shprehet që do ta lidhë këtë kontratë për shërbimin e paguar të përzgjedhur nga ana e tij.
Shërbimi i Publicitet.al është në detyrë të vazhdueshme operative pa ndërprerje 7 ditë në javë me disponueshmësi 95 % në vit.
Nga kjo janë përjashtuar ndërprerjet për mirëmbajtjen dhe inkorporim të softuerit, si edhe koha kur shërbimi nuk është i disponueshëm në internet për shkak të problemeve teknike ose të tjera që nuk janë nën ndikim të Publicitet.net (forcë madhore, persona të tretë etj).
Në rast se profili juaj të fshihet për shkak të problemeve teknike, kthimi i parave nuk do të jetë e mundur.
Për përdorimin e shërbimt plotësisht të Publicitet.net, klienti duhet ti përdorë teknologjitë e fundit për kërkim ose ta mundësojë funksionimin e tyre në kompjuterin e tij (p.sh, të Java Skript, Cookies, Pop-ups). Në qoftë se përdoren teknologji të vjetra ose që nuk janë më në përdorim të përgjithshëm, mund të ndodhë që klienti të mund ti përdorë sërbimet e Publicitete.net vetëm në mënyrë të kufizuar.
Klienti në çdo kohë ka të drejtë nëpërmjet fushës Login ta anullojë kontratën dhe kështu veprimi do veprojë menjëherë. Anullimi do të bëhet i vlefshëm duke klikuar në linkun “ Fshij (delete) anëtarësimin premium” në fushën “Identifikohu”.

 

Emri Juaj:
E-mail Juaj:
Subjekti
Telefoni Juaj
Teksti i Mesazhit