11 Tet
16:55
400 €

Gjilan > Gjilan 60000

Dyqane

21 Gsh
23:18
10 Krr
22:46
14.980 €

Gjilan > Gjilan 60000

Vetura

03 Qer
17:54
Me marrveshje

Gjilan > Gjilan 60000

Bileta / Të tjera

25 Tet
00:08
20 €

Gjilan > Gjilan 60000

Banesa

07 Krr
14:45
18 Mar
10:48
Me marrveshje

Gjilan > Gjilan 60000

Dhoma fëmijësh / Krevate

27 Dhj
12:13
8.400 €

Gjilan > Gjilan 60000

Të ndryshme

28 Shk
16:06
130 €

Gjilan > Gjilan 60000

Banesa

18 Shk
16:49
3.500 €

Gjilan > Gjilan 60000

Vetura

04 Nën
21:04
3.500 €

Gjilan > Zhegër

Vetura

03 Nën
18:54
3.500 €

Gjilan > Gjilan 60000

Vetura

22 Gsh
22:59
150.000 €

Gjilan > Gjilan 60030

Shtëpi - Vila

28 Krr
17:14
13 Krr
10:50
60 €

Ndërmarrje

Gjilan > Gjilan 60000

Të ndryshme

24 Mar
08:01
126.000 €

Gjilan > Gjilan 60000

Shtëpi - Vila

23 Dhj
20:51
500 €

Ndërmarrje

Gjilan > Gjilan 60000

Ofroj punë

11 Dhj
09:53
6 €

Ndërmarrje

Gjilan > Zhegër

Kerkoj punë

16 Nën
00:51
1.000 €

Gjilan > Gjilan 60000

Jashtë shtetit

23 Tet
21:56
1 €

Gjilan > Gjilan 60000

Të ndryshme

25 Qer
21:02
21 Maj
17:09
08 Jan
19:22
5.500 €

Gjilan > Gjilan 60000

Vetura

26 Sht
15:25
20 Sht
19:01
6.000 €

Gjilan > Gjilan 60000

Vetura

01 Gsh
16:34
22 Qer
20:00
260 €

Gjilan > Gjilan 60000

Të tjera

13 Qer
13:27
110 €

Gjilan > Gjilan 60000

Të tjera

05 Qer
19:19
122.000 €

Gjilan > Gjilan 60000

Shtëpi - Vila

05 Qer
10:21
01 Qer
19:52
350 €

Gjilan > Gjilan 60000

Dhoma dite / Garniturë për ndenje

30 Maj
16:00
200 €

Gjilan > Gjilan 60000

Dhoma dite / Vitrina dhe Komodina

30 Maj
15:51
29 Maj
20:03
600 €

Gjilan > Gjilan 60030

Motoçikleta nën 50 cc

19 Maj
19:06
200 €

Gjilan > Gjilan 60000

Të ndryshme

10 Maj
12:10
800 €

Gjilan > Gjilan 60000

Vetura

07 Maj
14:40
Me marrveshje

Gjilan > Gjilan 60000

Kafshë / Shpendë

07 Maj
12:07
1.500 €

Gjilan > Bresalc

Kafshë / Të tjera

07 Maj
11:35
5.500 €

Gjilan > Bresalc

Vetura

Faqja 1 nga 13