26 Gsh
01:17
7 €

Prizren > Prizren 20030

Të tjera

03 Shk
14:06
350 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Kikirik, Arra, Bajame, Lajthi

30 Dhj
14:37
Me marrveshje

Pejë > Pejë 30000

Të tjera

27 Sht
15:46
5 €

Rahovec > Rahovec 21000

Të tjera

28 Krr
17:14
14 Pri
14:36
2 €

Rahovec > Rahovec 21000

Fruta, Perime

24 Dhj
00:15
50 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

29 Gsh
17:02
29 Gsh
16:59
50 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim të shëndetshëm – BIO

30 Maj
15:51
07 Maj
14:50
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Fruta, Perime

05 Pri
18:59
29 Mar
22:50
12 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40010

Vaj për gatim

17 Mar
15:03
50 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim të shëndetshëm – BIO

26 Jan
10:14
20 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

21 Jan
13:30
20 €

Prishtinë > Prishtinë 10040

Të tjera

10 Jan
20:08
06 Jan
15:58
26 Nën
08:32
12 Sht
22:17
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Verë / Champagner

26 Gsh
19:30
Me marrveshje

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Kafe dhe kakao

12 Gsh
09:45
15 €

Prishtinë > Prishtinë 10050

Bukë - brumëra të bardha

24 Krr
17:45
50 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

Ushqim të shëndetshëm – BIO

21 Krr
12:33
12 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim të shëndetshëm – BIO

02 Krr
20:04
25 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ëmbëlsira, Torta, Desserts, Biskota

20 Pri
22:06
14 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kikirik, Arra, Bajame, Lajthi

03 Mar
19:15
28 Dhj
12:27
22 Tet
13:40
6.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Fruta, Perime

03 Sht
20:20
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bukë - brumëra të bardha

26 Gsh
13:43
14 Krr
00:58
10 Krr
19:22
Me marrveshje

Prishtinë

Të tjera

10 Shk
21:18
22 Jan
22:30