03 Qer
17:54
Me marrveshje

Gjilan > Gjilan 60000

Bileta / Të tjera

25 Jan
20:32
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Viza dhe regjim vizash

02 Krr
15:05
20 €

Prishtinë > Prishtinë 10030

Hotele

02 Qer
16:26
35 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Agjensi udhëtimi

07 Sht
21:45
350 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bileta / Biletat me avion

02 Sht
13:56
1.650 €

Mitrovicë > Shipol

Kampim

06 Krr
17:02
15 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Dhomat

18 Qer
00:12
15 €

Prishtinë > Prishtinë 10100

Hotele

11 Dhj
16:10
24 Nën
13:57
29 Sht
09:03
120 €

Gjilan > Gjilan 60000

Dhomat

09 Qer
17:02
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë

Hotele

30 Krr
12:12
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë

Agjensi udhëtimi