29 Shk
22:41
1.050 €

Drenas > Komoran

Pajisje për ndërtim

02 Nën
18:27
6.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

17 Dhj
00:10
200 €

Malishevë > Kijevë

Të tjera

02 Nën
07:49
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10100

Ushqim, Gatim, Gastronomi

07 Gsh
16:45
1.200 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

30 Qer
14:42
01 Qer
17:13
22 Pri
09:45
1 €

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Makineri industriale

31 Mar
15:14
Me marrveshje

Ndërmarrje

Ferizaj > Ferizaj 70000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

21 Jan
22:55
60.000 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

05 Jan
17:34
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Metalurgjia dhe Përpunim të metaleve

21 Dhj
02:05
8.500 €

Prishtinë > Prishtinë 10010

Prodhim dhe pajisje industriale

20 Dhj
11:17
18 Dhj
19:03
13.500 €

Prishtinë > Prishtinë 10010

Makineri industriale

04 Shk
16:51
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Industria Plastike

04 Nën
08:36
1.000 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pajisje mjekësore

14 Tet
19:51
28 Gsh
13:43
150 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Pajisje për Dyqane

20 Krr
00:22
1 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10040

Pajisje Elektrike dhe Elektronike

06 Krr
21:48
500 €

Prizren > Prizren 20000

Pajisje për ndërtim

06 Krr
21:44
1.100 €

Prizren > Prizren 20000

Pajisje për ndërtim

20 Shk
17:10
21 Dhj
21:43
06 Gsh
14:13
3.300 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

16 Krr
17:15
3.300 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

07 Qer
19:17
550 €

Skenderaj > Skënderaj

Të tjera

04 Qer
09:39
400 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Bujqësi dhe Kafshët e farmës

31 Maj
11:13
150 €

Viti > Kllokot

Të tjera

30 Maj
18:19
21 Maj
14:12
21 Maj
14:08
20 Maj
13:39
100 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Vegla mjete profesionale

18 Maj
11:20
2.570 €

Prishtinë > Prishtinë 10050

Vegla mjete profesionale

18 Maj
10:37
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10060

Të tjera

13 Maj
13:39
900 €

Prishtinë > Prishtinë 10040

Ushqim, Gatim, Gastronomi

12 Maj
20:04
04 Maj
12:51
29 Pri
15:24
26 Pri
13:25
26 Pri
11:09
250 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ushqim, Gatim, Gastronomi

24 Pri
20:19
Faqja 1 nga 9