Sot
06:50
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

19 Tet
13:20
10 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Shërbime administrative / Përkthime të teksteve

29 Gsh
14:12
10 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Shërbime administrative / Përkthime të teksteve

05 Gsh
12:21
10 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

12 Pri
01:25
Me marrveshje

Prizren > Prizren 20000

Pastrim higjenik dhe kimik / Pastrim kimik

02 Pri
14:34
25 Tet
02:56
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

27 Pri
15:01
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

16 Sht
10:02
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Shërbime administrative / Të tjera

21 Gsh
20:29
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Shërbime Agjensie / Të tjera

30 Qer
21:36
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10110

Të tjera

27 Maj
23:50
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kurse, Trajnime, Lekcione / Të tjera

10 Maj
02:43
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Pastrim higjenik dhe kimik / Pastrim dhe ndihmë shtëpiake

22 Nën
14:53
10 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Riparime dhe servisime, Mirëmbajtje / Të tjera

15 Tet
20:03
250 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kurse, Trajnime, Lekcione / Kompjuterike

20 Krr
16:53
30 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

30 Qer
01:33
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10100

Të tjera

04 Pri
17:04
50 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Riparime dhe servisime, Mirëmbajtje / Të tjera

22 Mar
15:04
30 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

26 Jan
13:47
05 Jan
21:04
1.490 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Taxi, Transport / Taksi Shërbime

01 Jan
21:35
10 €

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ndërtimi, Rinovim / Instalim elektrik

14 Nën
17:50
04 Qer
14:59
22 Maj
21:11
5 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ndërtimi, Rinovim / Parketarë

21 Maj
17:09
18 Pri
16:03
19 Jan
14:20
17 Nën
23:27
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10040

Të tjera

15 Nën
17:42
100 €

Prishtinë > Prishtinë 10130

Shërbime Agjensie / Siguri/Mbrojtje Security

15 Nën
15:14
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Ndërtimi, Rinovim / Parketarë

09 Qer
10:03
Me marrveshje

Prizren > Prizren 20000

Kontaktet e biznesi

19 Maj
15:35
Me marrveshje

Ndërmarrje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Kurse, Trajnime, Lekcione / Kompjuterike

16 Maj
13:37
630 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të tjera

16 Maj
10:19
04 Maj
22:53
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

Arsimim dhe edukim / Të tjera

01 Maj
16:51
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Shërbime administrative / Të tjera

Faqja 1 nga 6