04 Pri
02:19
150 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

TV / LCD / Plasma

07 Krr
14:45
08 Maj
18:05
Me marrveshje

Prishtinë > Prishtinë 10000

TV / LCD / Plasma

24 Mar
15:46
30 Nën
14:21
150 €

Fushë Kosovë > Fushë Kosovë 12000

TV / LCD / Plasma

05 Tet
14:42
1.200 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Video kamera - Dixhitale

04 Pri
10:58
50 €

Prizren > Prizren 20000

Elektronikë

03 Pri
19:24
28 Maj
17:06
100 €

Prishtinë > Prishtinë 10030

Të tjera

27 Maj
14:33
200 €

Prishtinë > Prishtinë 10020

TV / LCD / Plasma

10 Maj
10:28
20 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

MP3 / 4 dhe iPod Player

06 Maj
20:10
50 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Lojëra Konsole / Sony PS Playstation

04 Maj
12:00
250 €

Prizren > Prizren 20000

Të tjera

25 Pri
16:18
60 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

TV / LCD / Plasma

21 Pri
15:33
1 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

09 Pri
21:39
160 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Lojëra Konsole / Sony PS Playstation

07 Pri
16:40
10 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Fotokopjuese

27 Mar
23:59
20 €

Prizren > Prizren 20000

Video kamera - Dixhitale

17 Mar
08:51
12 Mar
17:08
490 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Fotoaparate dixhitale

26 Shk
10:53
25 Shk
17:51
22 Shk
01:17
9.999 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Të tjera

17 Shk
01:24
50 €

Gjakovë > Gjakovë 50000

Lojëra Konsole / Sony PS Playstation

16 Shk
16:08
30 €

Mitrovicë > Mitrovicë 40000

Lojëra Konsole / Sony PS Playstation

14 Shk
19:30
14 Shk
14:23
90 €

Prishtinë > Prishtinë 10000

Teknologjia pa tel / jokabllore

12 Shk
18:46
100 €

Ferizaj > Ferizaj 70000

Të tjera

12 Shk
13:42
70 €

Gjilan > Gjilan 60000

Lojëra Konsole / Sony PS Playstation

11 Shk
14:54
100 €

Pejë > Pejë 30000

Lojëra Konsole / XBOX

07 Shk
17:36
15 €

Skenderaj > Skënderaj

Të tjera

26 Jan
10:44
24 Jan
20:10
18 Jan
16:26
27 Dhj
12:13
200 €

Pejë > Pejë 30000

Elektronikë

23 Dhj
11:35
Faqja 1 nga 5